20% popust pri udeležbi na LYC

Obveščamo vas, da imate kot član/-ica Joga združenja Slovenije 20% popust pri udeležbi na Ljubljana Yoga Conference. Vsi vemo, da se moramo kot učitelji joge ves čas izpopolnjevati in izobraževati. Izkoristi priložnost za nov navdih na LYC*!

Kako do popusta?

Preprosto: v prijavnem obrazcu na strani Ljubljana Yoga Conference pod opombe napišete, da ste član-ica Joga združenja Slovenije in popust vam bodo ob sprejeti prijavi obračunali!

Popust velja za dnevne in večdnevne vstopnice (ne velja za posamezne delavnice).

* Te delavnice se lahko štejejo pod 3 letno kvoto dodatnih izobraževalnih ur za podaljšanje članstva.

 

Ljubljana Joga konferenca

Vsako potovanje se začne s prvim korakom…jogiska pot s prvim dihom.

Prestopimo meje udobja in poznanega…naj se začne nova, razburljiva avantura.

Popotovanje k sebi, v neznane globine, kjer je vse mogoče, kjer zmoremo vse in še več.

Pot, ki je prava za vsakega posameznika in je le tvoja.

Ljubljana Yoga Conference nudi zanimivo, zabavno dogodivščino in odkrivanje notranjih potencialov, ki so brezmejni. Je namenjena vsem, ki iščejo več, kot le vadbo ali delavnico. Primerno za začetnike, izkušene praktikante in učitelje, ki želijo poglobiti svoje znanje. Skupaj smo vedno močnejši in tako ustvarjamo že četrto leto zapored močno skupnost, ki nas veže ljubezen do joge, kot discipline, filozofije in tudi drugih duhovnih praks, body work metod in tehnik.

Na jogiski konferenci se prepletajo različna znanja, metode in stili, ki so približana modernemu človeku in nudijo vpogled v tradicionalno jogisko prakso, ki se je razširila po celem svetu. Ker je joga tudi način življenja jo lahko vsakdo vključi v svoj vsakdanjik, kot prakso, dopolnitev ostalim vadbam in kot dodana vrednost našemu fizičnemu in duševnemu razvoju.